אבטחת מידע בענן - השילוב שמקנה שלווה
הצורך להתמודד מפני פרצות אבטחת מידע ואיומים על שלמות המידע הוא חלק בלתי נפרד ואתגר יומיומי בחייו של כל עסק. דווקא בתחום הזה עסקים רבים בוחרים לחסוך באמצעות שימוש בכלים חינמיים או כיסוי חלקי. אך רק השילוב בין כלים שונים לאבטחת מידע – אנטי-וירוס, חומת אש, וחומת אש אפליקטיבית מאפשרים כיסוי מלא בפני כל הסיכונים.
השימוש במגוון כלי אבטחת מידע מובילים בתחומם מאפשר לכם להתמקד בצרכי הארגון מבלי לחשוש ממתקפת סייבר ומהשבתות על מערכות המחשוב שלכם.
- הגנה מתקדמת מפני איומים
- ערכת אבטחה מקיפה
- הפחתת סיכוי אבטחה גלובאליים
- מורשה PCI DSS
- ביצועים גבוהים וגמישים
לשמור על המידע שלם, בטוח ומוגן מפני התקפות
השליטה בידיכם:
חומת אש ייעודית
השימוש בחומת אש ייעודית (dedicated firewall) מבוססת חומרה מאפשר למנוע כל השפעה של לקוחות אחרים ומקנה לכם שליטה מלאה במשתמשים. חומת אש ייעודית הינה הרבה פחות פגיעה בפני התקפות, והיא מאפשרת לכם להגן באמצעות מתקן חומרה אחד על כל הרשת שלכם, ללא כל פגיעה במהירות הרשת ובביצועיה. GNS מספקת אך ורק חומת אש ייעודית מתוצרת ספקים מובילים כגון Checkpoint, pFsense, Sophos ו-Fortinet.
התקפות סייבר?
לא בבית ספרנו
כל פעם שלמשתמש המחשב ניתנת אפשרות להכניס נתונים ״תמימים״ נפתחת פרצה למתקפת סייבר באמצעות הזרקת SQL. גם קבצים ״תמימים״ המורדים מהאינטרנט עלולים להכיל פקודות מקרו זדוניות, וזאת בנוסף לשלל איומים פוטנציאליים כגון וירוס כופר (ransomware) והודעות מייל זדוניות. GNS מגנה על נתוניכם באמצעות אנטי וירוס ESET, מהמובילים בסוגו בעולם.
שימוש ללא חשש
באפליקציות מקוונות
גם אם אינכם מתחזקים מערכת אטרקטיבית להאקרים, יש סיבה לחשוש מאחד האיומים הגדולים ביותר על מערכות מחשוב - התקפות מניעת שירות (DDoS), שנועדו להשבית מערכות מחשב על ידי ״הצפה״ והעמסה על משאביהן. הפתרון לכך הוא שימוש בחומת אש אפליקטיבית (WAF) - מערכת ייעודית לאפליקציות מקוונות. GNS מספקת פתרונות מותאמים אישית יצרנים מובילים כגון Reblaze, Cloudflare ו-Imperva.
שילוב מותאם אישית של כלי אבטחת מידע
ניסיוננו הרב בעבודה עם לקוחות שונים ובייצוג ספקים מובילים מאפשר אספקת פתרון אופטימלי ומותאם אישית.
עמידה בתקנים תוך התעדכנות מתמדת
אחד המדדים החשובים ביותר לספקי פתרונות אבטח מידע הוא העמידה בתקן ISO 27001, תקן בינלאומי לאבטחת מידע שכולל בחינה וסקירה מקיפה של כל גורמי אבטחת המידע: אובדן מידע, חדירה למערכת, וירוסים, כניסות בלתי חוקיות למערכת ושחזור המערכת. לשם עמידה בתקן זה על ספק אבטחת המידע לעבור סקר סיכונים באופן שוטף. GNS עוברת בדיקות חדירות המבוצעות ע"י חברות סייבר פעם בשנה, ומחליפה מדי שנה חברת בדיקות לשם הרחבת הבדיקות על ידי מספר גורמים, דרך פעולה המאפשרת סיכול חדירות ופריצות. בנוסף, GNS עוברת מבדק של מכון התקנים פעם בשנה ויישום המשוב של המבדק ונקודות התיקון (ריג'קטים) מסייע להעלות את רף תקני ההקשחה לאבטחת מידע לשנה העוקבת.
״בסך הכל הורדתי קובץ אקסל״: וירוס כופרה
כל ארגון עלול להיות חשוף להתקפה של וירוס כופרה (ransomware): קובץ המושתל על המחשב, ובאמצעותו שולח הקובץ יכול לפרוץ למחשב. לאחר שהמחשב נפרץ עלול שולח הקובץ לנטרל את המחשב או חלקים ממנו, להוציא מהמחשב מידע חיוני או להשתלט על המחשב ולעשות ככל העולה על רוחו. בהיעדר הגנה ראויה, כל עובד חושף את הארגון לסיכון עצום, משום שקבצים כאלו עלולים להכין פקודות מקרו זדוניות. הרצת פקודות אלו מרחוק משנה מבנה של קבצים או תיקיות מסוימות במחשב כך שהן ננעלות בפני בעלי המחשב. הדרך הטובה ביותר להתמודד בפני וירוס כופרה היא לשלב בין הגנה אקטיבית ע״י תוכנת אנטי וירוס ייעודית להגנה פסיבית: גיבוי מתמיד של כל החומר לענן כדי למזער את הנזק במקרה של פגיעה ע״י וירוס כופרה.
סכנת דליפה: לא רק מהמאגר הביומטרי
דלף מידע הוא סכנה גדולה לכל ארגון, ובייחוד כשהדלף כולל נתונים רגישים כגון מידע פיננסי ומידע על כרטיסי אשראי. אנו מציעים מערכת למניעת דלף מידע (DLP) לשם ניטור, דיווח ומניעה של דליפת מידע רגיש בתוך הארגון ומחוצה לו.
שימוש בטוח בעסקאות אשראי
השרתים הווירטואליים שאנו משתמשים בהם עומדים בתקן PCI DSS - תקן אבטחת מידע של תעשיית כרטיסי האשראי, אשר נקבע על ידי חברות האשראי הבינלאומיות. תקן זה חל על כל הגופים המעורבים בעסקאות אשראי, באופן ישיר או עקיף, וכל ארגון המכבד כרטיסי אשראי מחויב לעמוד בו.
מהי אבטחת מידע בענן?
למה צריך לאבטח את המידע?
האם אבטחת מידע בענן מספיקה לאתר?
מהן הפעולות המתבצעות באבטחת האתר?
מהם השירותים המוצעים כחלק מאבטחת מידע בענן?
למי מתאים אבטחת מידע בענן?
השותפים שלנו
יחד עם השותפים הגלובאליים שלנו אנחנו נדאג לספק את הפתרון הטוב ביותר עבור הארגון שלכם